This site in English ->    
gastenboek


Vind je het erg leuk om ons een bericht te sturen dan kan dat via het gastenboek. Wij vinden het natuurlijk altijd leuk om berichtjes te krijgen en zullen proberen dan ook zo veel mogelijk te reageren.

Klik hier om naar het gastenboek te gaan ->

Uitleg over het gebruik van het gastenboek
In het gastenboek bieden we de mogelijkheid om berichten te plaatsen en op berichten te reageren.

Een nieuw bericht plaatsen
Je kunt een bericht plaatsen door in het gastenboek de optie "Verstuur een bericht" te kiezen. Je ziet dan een invulformulier dat de volgende velden bevat:
  • Naam - Hier vul je je naam in, zoals je wilt dat deze verschijnt boven het bericht.
  • E-mail - Hier vul je je e-mail adres in.
  • Onderwerp - Hier verschijnt de titel van het bericht.
  • Bericht - Hier plaats je het bericht.
  • Optionele Link URL - Hier kun je eventueel een link plaatsen naar een interessante site.
  • Link Titel - Dit is de naam die je aan de betreffende link meegeeft.
  • Optionele Image URL - Hier kun je eventueel een link plaatsen naar een plaatje dat ergens op het internet staat. Het plaatje komt dan bij het bericht te staan.
Wanneer je de relevante velden hebt ingevuld, klik je op "Verstuur bericht", en je bericht komt in het gastenboek te staan. Om je bericht meteen te zien, moet je nog wel even op de "Refresh" of "Vernieuwen"-button van je browser klikken, of toets de F5-button op je toetsenbord in.

Reageren op een bericht
Je kunt reageren op een bericht door naar het betreffende bericht te gaan (klikken op de titel van het bericht), en vervolgens de optie "Verstuur een follow up" te kiezen. Je ziet dan een soortgelijk invulformulier zoals hierboven beschreven.
Wanneer je de relevante velden hebt ingevuld, klik je op "Verstuur follow up", en je reactie komt onder het bericht op de pagina "Gastenboek" te staan. Om je bericht meteen te zien, moet je nog wel even op de "Refresh" of "Vernieuwen"-button van je browser klikken, of toets de F5-button op je toetsenbord in.

Klik hier om naar het gastenboek te gaan ->

Terug naar vorige pagina ->